INFERNO

2022

Na een succesvolle editie van Inferno is het tijd voor Inferno 2022. Euh, wacht Inferno 2022, was dat niet 4 april jongstleden? Nope, dat was Inferno 2020 of 2021, wat je zelf wilt. Inferno 2022 is terug op zijn vertrouwd tijdstip, begin december, samen met de schimmel van onze goede kindervriend.

 

Op 3 december 2022 mag u terug richting De Binder in Kiewit voor een fabelachtige line up. Eigen stoef stinkt? Wel, dan neemt u best, naast uw oordopjes, een familiefles Eau de Cologne 4711 mee, want met deze 4 topbands overtreffen we zelfs onze eigen stoutste verwachtingen, en naar het schijnt, ook die van Eppo Janssen.

 

Wij presenteren met enige trots 4 top acts:

Barrel Smoke, jong gitaargeweld vanuit Pelt met een stevige 70's Midwest sound

Hate Factor 9, belegen en beruchte hardcore band die (éénmalig?) herrijst uit de Limburgse mijnschachten. Misschien wel uw enigste kans om deze legendarische Limburgse hardcore band terug aan het werk te zien.

It It Anita, Luikse ballen noise rock band, die u in een furieus tempo verder weg blaast dan een gemiddelde kolkende overstromingsrivier

Inferno sluit af met The Guru Guru. Als u komt in uw pyjama, dan belooft The Guru Guru een psychedelisch slaapmutsje, die uw winterslaap tot in de zomermaanden duwt.

 

Ruikt u onze stoef al? Koop dan nu uw ticket voor Inferno spotgoedkoop op Ticketmaster. Een klik op de link voor een beestig goed programma en erbovenop nog eens een goed geweten. Want Inferno schenkt nog steeds zijn volledige opbrengst aan Het Kiewitfonds, een lokaal goed doel met een  hart voor kansarme kinderen.

 

Come on, hop, hop, hop naar het ticketportaal.

3.12.2022
DE BINDER KIEWIT